Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Szitázás (porszórt termékre és fémfelületre)

Mi is az a szitázás?

A szitázás egy precíz eljárás, amely során egy finom hálórendszerrel – a szitával – készítjük el a mintát vagy a dizájnt a fémfelületre. Ez a technika lehetővé teszi a részletek precíz kidolgozását, így garantálva a lenyűgöző végeredményt.

A szitázáshoz speciális festékeket használunk, amelyek garantálják a tartósságot és életteli színeket kölcsönöznek a kért mintának. Az elkészült szita nagyon aprólékos, pontos munkával kerül fel a fémfelületre, majd az átvitel során a minta tökéletesen kialakul.

A szitázás folyamata

Első lépésben a vevő elküldi nekünk a szitázáshoz szükséges corel fájlt, ami alapján mi leadjuk a megrendelést a szitafilm elkészítésére külsős partnerünknek. A szitafilm beérkezését követően, a vevő igényei szerint felvisszük a porszórt termékre vagy szálcsiszolt fémfelületre a megfelelő színű szitafestéket. Ezek két komponensű festékek, melyekhez speciális adalékanyagokat adunk, így érjük el a megfelelő állagot. A szitázás után vagy megvárjuk a száradási időt, vagy a beégető kemencébe tesszük. Ezt követően vegyszerekkel vagy úgynevezett tesa teszt segítségével teszteljük, hogy megfelelő-e a kötés. Végezetül pedig becsomagoljuk a szitázott terméket és következhet a szállítás.

A szitázás előnyei

  • Részletgazdagság: A szitázás lehetővé teszi a részletes és finom minták kivitelezését, legyen szó bonyolult logókról, szövegekről vagy egyedi dizájnokról.

  • Tartósság: A szitázással kezelt felületek ellenállóak a környezeti hatásokkal és a kopással szemben, biztosítva a hosszú élettartamot.

  • Variabilitás: A technika széles skálájának köszönhetően alkalmazható kisebb és nagyobb méretű felületeken egyaránt, rugalmasan alkalmazkodva az ügyfelek igényeihez.

Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Központi emailcím

info@big-box.hu

Telefonszám

06 30 378 5383