Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Szinterezés porszórással

Szinterezés: a modern felületkezelés alapja

A porszórás egy hatékony és megbízható technika, amely során egy speciális festékporszemcsét finom szórópisztollyal viszünk fel az adott felületre. Az elektrosztatikus töltés révén a por egyenletesen tapad és lefedi a kezelt felületet. Ez a módszer alkalmazható fémek, fa, műanyagok és egyéb anyagok felületkezelésére, ideértve gépjárművek, bútorok, épületek és ipari berendezések felületét is. A Big Box Kft. kiváló eszközeinek és gépeinek köszönhetően garanciát vállal a legmagasabb minőségű munkára. Szakembereink -igény esetén-több évtizedes tapasztalatuk birtokában örömmel nyújtanak szakmai segítséget és adnak tanácsot.

Védelem és tartósság

A szinterezés nem csupán esztétikai előnyöket kínál, hanem tartós védelmet is nyújt a felületeknek. Az alkalmazott festékréteg véd a korróziótól, a káros UV-sugárzástól, a karcoktól és egyéb káros hatásoktól. Ezáltal hosszabb élettartamot biztosít az alkalmazott anyagoknak és csökkenti a karbantartás költségeit. Az autóiparban és az építőiparban az alkatrészek általában igen komoly igénybevételnek vannak kitéve, ezért fontos, hogy felületüket szinterezéssel kezeljük.

Egyedi színválaszték és design

Az egyik legnagyobb előnye a szinterezésnek a széleskörű színválaszték és az egyedi design. Bármilyen színben és árnyalatban elkészítjük a felületet, és akár logók, minták vagy dekorációk is hozzáadhatók, ami a márkaépítés egyik fontos eszköze. Ha a praktikum mellett az esztétikum is fontos, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Környezetbarát megoldás

A Big-Box Kft. minden munkatársa számára fontos a környezetvédelem és a fenntarthatóság, ezért minden munkafolyamatot igyekszünk úgy végezni, hogy minimálisra csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. A porszórásos szinterezés környezetbarát megoldás, hiszen csekély mennyiségű VOC (Volatile Organic Compounds – illékony szerves vegyület) kerül a levegőbe, és maga a folyamat is kevés hulladékot termel. Emellett a festékporok is újrahasznosíthatóak, ami további fenntarthatósági előnyt jelent.

Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Központi emailcím

info@big-box.hu

Telefonszám

06 30 378 5383