Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Porfestés (szinterezés porszórással)

Porfestés: a modern felületkezelés alapja

A porfestés egy hatékony és megbízható felületkezelési eljárás, amely során műanyag festékporszemcsét szórópisztollyal viszünk fel egy adott felületre, amelyhez az elektrosztatikus töltés révén egyenletesen tapad hozzá. Ezt követően kemencében történő hőkezeléssel a porréteg összeolvad, így fedve le a kezelt felületet.

A porfestés módszere kiváló olyan fémalkatrészek felületkezelésére, mint a gépvázak, gépburkolatok, elektronikai, műszeripari és háztartási eszközök, illetve a járműipari és hangtechnikai alkatrészek. A Big Box Kft. kiváló eszközeinek és gépeinek köszönhetően garanciát vállal a legmagasabb minőségű munkára. Szakembereink -igény esetén- örömmel nyújtanak szakmai segítséget és adnak tanácsot.

Védelem és tartósság

A porfestés (szinterezés) nem csupán esztétikai előnyöket kínál, hanem tartós védelmet is nyújt a felületeknek. Az alkalmazott festékréteg véd a korróziótól, a káros UV-sugárzástól, a karcoktól és egyéb káros hatásoktól, ezáltal hosszabb élettartamot biztosít az alkatrészeknek, csökkentve a karbantartás költségeit. Az autóiparban és az építőiparban az alkatrészek általában igen komoly igénybevételnek vannak kitéve, ezért fontos, hogy felületüket megfelelően kezeljük.

Egyedi színválaszték és design

Az egyik legnagyobb előnye a szinterezésnek a széleskörű színválaszték. A RAL színskála szinte bármely színében, többféle megjelenéssel készítjük el a felületeket, kiszolgálva ezzel a különböző iparági megrendelők igényeit. Ha a praktikum mellett az esztétikum is fontos, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Környezetbarát megoldás

A Big-Box Kft. minden munkatársa számára fontos a környezetvédelem és a fenntarthatóság, ezért minden munkafolyamatot igyekszünk úgy végezni, hogy minimálisra csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. A porszórásos szinterezés környezetbarát megoldás, hiszen csekély mennyiségű VOC (Volatile Organic Compounds – illékony szerves vegyület) kerül a levegőbe, és maga a folyamat is kevés hulladékot termel. Emellett a festékporok is újrahasznosíthatóak, ami további fenntarthatósági előnyt jelent.

Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Központi emailcím

info@big-box.hu

Telefonszám

06 30 378 5383