Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Műszerdobozok, rackdobozok

Tervezés és gyártás magas színvonalon

Cégünk fő profiljába a műszerdobozok és rackdobozok tervezése és gyártása is beletartozik. Az ügyfeleinknek egyedi darabokat és kisebb-nagyobb sorozatokat is kínálunk, így minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legideálisabb megoldást.

Az első lépés a tervezés, mely során szakértői csapatunk ügyfeleinkkel együttműködve elkészíti a terveket. Miután megvan a tervek jóváhagyása, áttérünk a gyártási fázisra, ahol számos különböző technikát alkalmazunk. Ezek közé tartozik a stancolás, hajlítás, kötőelem besajtolás, szemhúzás, süllyesztés, ponthegesztés és csaphegesztés. Minden lépésben a legmagasabb minőségű anyagokat és legújabb technológiákat alkalmazzuk, így bármilyen ügyféligényt a lehető legmagasabb szinten tudunk teljesíteni.

Biztonság és esztétikum

Tudjuk, hogy nem csak a biztonság és a kiváló minőség, hanem az esztétikum is fontos, ezért szükség szerint porszórással történő felületkezelést is alkalmazunk. Ez a folyamat javítja a termék ellenállóságát és esztétikus megjelenést biztosít.

Az egyedi műszerdobozaink és rackdobozaink számos iparágban hasznosak, például az elektronika, a kommunikáció és az orvostechnika területén. Minden termékünk szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, így garanciát tudunk vállalni a termék hosszú élettartamára és kiváló minőségére.

Műszerdobozok, rackdobozok kiváló minőségben

Ha egyedi, masszív, biztonságos és esztétikus műszerdozokra vagy rackdobozokra van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Tapasztalt csapatunk és az általunk használt modern technológia segítségével személyre szabott megoldásokat kínálunk minden ügyfelünknek. 

Felhasználási területek:

  • világítástechnika
  • hangtechnika
  • elektronikai- és számítástechnikai ipar

Ne kössön kompromisszumot! Ha műszerdoboz vagy rackdoboz vásárlását tervezi, akkor mindenképpen olyan céget bízzon meg a munkával, ahol figyelembe veszik az ön egyedi igényeit és garanciát vállalnak az elkészült termék minőségére. A megfelelő műszerdoboz esetében kiemelten fontos a megfelelő kivitel, és nem ritka, hogy elkészült termékeknek nem csak strapabírónak és megbízhatónak, hanem esztétikusnak is kell lennie. Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen árajánlatot a tervezésre és a gyártásra! Várjuk megkeresését!

Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Központi emailcím

info@big-box.hu

Telefonszám

06 30 378 5383