Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Karrier

CNC-élhajlító munkatársat keresünk!

Cégünk több mint 30 éve van jelen a piacon és folyamatosan fejlődik, ezért mindig szükségünk van új, motivált és tehetséges munkatársakra. Tekintsd meg a nyitott pozíciókat és jelentkezz most e-mailben, telefonon vagy az űrlapon keresztül. Ha bármilyen kérdésed merül fel, keress minket bizalommal! Szeretettel várunk a Big-Box Kft. egyre bővülő csapatában!

A Big Box Kft. több mint 30 éves fennállása óta folyamatosan bővül. Gyarapszik az ügyfélkör, ezért van szükségünk új kollégákra. 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás. A Big-Box Kft. fő profilja a műszerdoboz gyártás, ehhez finom, precíz munkára van szükség. A céget családias légkör jellemzi, munkatársaink szívesen dolgoznak velünk. Elkötelezett, elhivatott és lojális munkatársakat keresünk, akikkel együtt fejlődhetünk tovább. Jelenlegi nyitott pozíciók: CNC-élhajlító és festő előkésztő.

Aktuális álláslehetőségek

CNC-élhajlító

Feladatok:

  • CNC program elkészítése műszaki dokumentációk alapján
  • Elkészült darabok ellenőrzése a minőségügyi követelményeknek megfelelően
 
Elvárások:
 
  • Műszaki rajz olvasás
  • Középfokú fémipari végzettség
  • Mérőeszköz használat
  • Pontos munkavégzés
  • Leginkább délutános műszak vállalása
 

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, de kezdő illetve diák munkatársakat is szívesen látunk és betanítunk.

Jelentkezés módja:

Küldj fényképes önéletrajzot a sosna.daniella@big-box.hu email címre, vagy kattints és töltsd ki az űrlapot! Az űrlap kitöltését követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén. Ha bármilyen kérdésed felmerül, akkor fordulj hozzánk bizalommal a 06 30 378 5383 telefonszámon. Jelentkezz most a Big-Box Kft. csapatába és építs nálunk karriert!

Szeretettel várunk a Big-Box Kft. csapatában!