Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Géppark

Lézervágó

A géppark egyik eleme, a  2 kW-os GWEIKE fiber lézerünk a legkorszerűbb lemezvágás lehetőségét kínálja. A precíz technológia segítségével szinte bármilyen lemezt könnyedén megmunkálhatunk. Lézervágó gépünk minden tekintetben biztosítja a hatékony és pontos munkavégzést.

Stancoló gépek

AMADA EUROPE 245 és 2510 lemezmegmunkáló központjainkkal perforálást, vágást, stancolást, valamint kopoltyúzást tudunk végrehajtani acél, alumínium, réz anyagokból, a legmagasabb vásárlói igényeknek megfelelően.

Hajlítógépek

GASPARINI XB 50 2000 és RICO PRCN 2570 2500 mm CNC élhajlító gépeink segítségével végzünk precíz, pontos lemezhajlítást akár 5 mm vastagságig.

Kötőelem besajtoló gépek

PEMSERTER SERIES 4 kötőelem besajtoló gépeink modern technológiát képviselnek a távtartó, anya és csavar besajtolás terén. Ezek a gépek kiválóan alkalmasak a kötőelemek pontos, precíz besajtolására, biztosítva a szilárd és tartós rögzítést. Bármilyen projektet is végzünk, ezek a gépek megkönnyítik a munkát, és gyorsabbá teszik a folyamatot, növelve a hatékonyságot és a minőséget.

Fúró, menetelő gépek

Kiváló minőségű fúró és menetelő gépeink segítségével menetes furatok kialakítását végezzük.

AWI és CO hegesztő berendezések

AWI és CO hegesztőgépeink segítségével magasan képzett munkatársaink összetett termékeket tudnak készíteni rozsdamentes, szénacél és alumínium lemezekből, alkatrészekből.

Szinterező kisüzem

Szinterező üzemünkben első lépésben zsírtalanítjuk, majd porszórással festjük a kész alkatrészeket a választott árnyalatra, hiszen általában a funkcionalitás mellett az esztétikumnak is fontos szerepe van.

Gépi lemezolló

OL3-1250 mm-es gépi lemezollónk egyedi vágásokra ad lehetőséget. A gépi lemezolló alkalmas acél finomlemezek, acélszalagok, színesfémek és könnyűfémek egyenes vonal mentén, táblából történő kivágására, darabolására. 

Excenter és hidraulikus présgépek

1,5 t– 25 tonnás excenter és 2,5 – 10 tonnás hidraulikus présgépeink finom présmunkák végzését teszik lehetővé. Présgépeinknek köszönhetően akár edzett felületeken is kiváló eredményt érhetünk el. Hidraulikus présgépeinket fémlemezek hajlítására, vágására, préselésére és formázására használjuk. Ezek a gépek rendkívül erősek és precízek.

Ponthegesztő, csaphegesztő gépek

Pont-és csaphegesztő gépeinkkel egyedi ponthegesztések, összeállítás, szerelés, kötőelemek ponthegesztését és csaphegesztését végezzük. Ezek a gépek lehetővé teszik a két munkadarab, például lemezek vagy fémalkatrészek összekapcsolását, ezzel szilárd és tartós kötést hozva létre.

Anyagmegmunkálási méretek

Technológia

Anyagminőség

Lemezvastagság [mm]

Megmunkálási tartomány [mm]

Stancolás

Acél

0,5 – 3

1250×2500

Rozsdamentes acél

0,5 – 1,5

Horganyzott acél

0,5 – 3

Alumínium

0,5 – 5

Réz

0,5 – 4

Prespán papír

0,5 – 2

Bakelit

1 – 3

Polikarbonát

1 – 3

Lézervágás

Acél

0,8 – 16

1500×3000

Rozsdamentes acél

0,8 – 8

Horganyzott acél

0,8 – 8

Alumínium

0,8 – 8

Hajlítás

Acél

0,5 – 5

2500 – ig

Rozsdamentes acél

Horganyzott acél

Alumínium

Réz

Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Központi emailcím

info@big-box.hu

Telefonszám

06 30 378 5383