Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Tudjon meg többet rólunk, ismerjen meg minket!

Lemezalkatrész, műszerdoboz, rack szekrény

Cégünket, a Big-Box Kft.-t 1993-ban alapítottuk. Büszkék vagyunk rá, hogy a Big-Box név ma már egyet jelent a professzionális minőségű lemezalkatrész-gyártással, illetve a kiemelkedő elektronikai és világítástechnikai megoldásokkal.

Az elmúlt 30 év során során szilárd alapokra helyeztük vállalkozásunkat, és folyamatosan törekszünk arra, hogy a legösszetettebb megrendelői igényeket is a lehető legmagasabb szinten elégítsük ki. Fontos számunkra, hogy minőségi lemezalkatrészeket, műszerdobozokat és rack szekrényeket tervezzünk és gyártsunk, amelyek megfelelnek az iparág legmagasabb szabványainak. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban lévő, családi vállalkozás.

Korszerű géppark, modern lemezmegmunkálás

A modern technológia szerepe kulcsfontosságú számunkra. Korszerű gépparkkal rendelkezünk, amelyet folyamatosan fejlesztünk, hogy a lemezmegmunkálás terén a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Az egyedi termékektől kezdve a kis és nagy darabszámú sorozatgyártásig mindent vállalunk. CNC kivágó és hajlító gépeink sokféle anyag feldolgozására alkalmasak, ideértve az acélt, rozsdamentes acélt, rezet és alumíniumot is, akár 5 mm vastagságig. Továbbá bevezettünk új technológiákat, mint az AWI és CO2 huzalelektródás ívhegesztés, valamint a porszórással (szinterezéssel) történő felületkezelés.

Minőség, pontosság, rugalmasság

Azonban nemcsak a technológia, hanem az emberi erőforrások is kulcsszerepet játszanak a sikerünkben. Elkötelezett és tapasztalt munkatársaink –igény esetén– magas szintű szakmai tudás birtokában támogatják szakmai tanácsaikkal vásárlóinkat. Emellett megbízható együttműködő partnereink segítségével olyan feladatokat is megoldunk, amelyek kissé eltérnek a profilunktól. Az a célunk, hogy vevőinket a lehető legjobb és leggazdaságosabb megoldáshoz segítsük hozzá. Tehát, ha van egyedi igényük vagy speciális projektjük, ne habozzanak felvenni velünk a kapcsolatot!

Rendkívül fontos számunkra a minőség, a tervezhetőség, a pontosság és a rugalmasság, és azon dolgozunk nap mint nap, hogy ezeken a területeken a lehető legjobbat nyújtsuk. Munkáinkat a legnagyobb gondossággal végezzük, vevőink elégedettségére. Összefoglalva, cégünk a lemezalkatrész-gyártás, műszerdobozok és rack szekrények tervezése és gyártása terén kiemelkedő szolgáltatást nyújt. Modern gépparkunk, tapasztalt munkatársaink és a magas minőség iránti elkötelezettségünk révén olyan partnerként állunk rendelkezésére, aki képes kielégíteni a legösszetettebb ügyféligényeket is. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük!

Tisztelettel,

Sosna Ágnes, ügyvezető

Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Központi emailcím

info@big-box.hu

Telefonszám

06 30 378 5383