Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Mit érdemes tudni a Big-Box Kft.-ről?

Kedves Ügyfeleink, Kedves Érdeklődők!

Fogadják szeretettel a Big-Box Kft. most induló blogjának első bejegyzését. Ebből a bejegyzésből megismerhetik cégünk történetét, a fontosabb mérföldköveket és betekintést nyerhetnek széleskörű szolgáltatáspalettánkba is. Tekintsék meg rövid videónkat, melyen Sosna Ágnes, ügyvezető, tulajdonos beszél a Big-Box Kft. erősségeiről is.

A Big Box Kft. fő profilja a CNC lemezmegmunkálás. A céget több mint 30 éve alapították, Ágnes pedig 2017-ben vette át. Azóta a cég gyakorlatilag folyamatosan fejlődik és törekszik rá, hogy minél szélesebb körű szolgáltatást nyújthasson ügyfeleinek. Ahogyan azt Ágnes a videóban is említi, az elmúlt években nagy hangsúlyt fektettünk a termék- és technológiai portfólió bővítésére.

CNC lemezmegmunkálás akkor és most

Eleinte a vállalat csak az alábbi kéréseket, megrendeléseket tudta kiszolgálni:

Tehát, viszonylag nyers alkatrészeket kínált a vásárló körnek, azonban kétségkívül igény mutatkozott komplexebb termékekre is. Ezért -a fejlesztéseknek köszönhetően- több új szolgáltatás is megjelent a Big-Box Kft. kínálatában, ilyen például a

A fentieknek köszönhetően ma már magasabb feldolgozottsági szinten tudjuk értékesíteni a termékeket. A Fiber CNC lézervágó gépet a cég 2021-ben vásárolta, és ma már szinte teljes kihasználtsággal üzemel. Ágnes a videóban kitér a magas precizitású hegesztésre is, ami biztosítja, hogy a lehető legmagasabb vásárlói igényeket is kielégítsük.

Ügyfeleink lojalitását és elégedettségét a technológiai felszereltség mellett annak is köszönhetjük, hogy minőség tekintetében sosem kötünk kompromisszumot. Fontos számunkra, hogy minden egyedi igényt maximális színvonalon elégítsünk ki, valamint, hogy az együttműködések során kellő rugalmassággal kezeljük ügyfeleink kéréseit, elképzeléseit.

A Big-Box Kft. erősségei

A Big Box Kft. egyik legmeghatározóbb erőssége az igen magas szintű mérnöki támogatás, melyre minden megbízónk számíthat. Szakértőink nélkülözhetetlen szakmai tanácsokkal támogatják a közös munkát, és segítenek a gyakorlatba ültetni bármilyen elképzelést, aminek köszönhetően sok esetben jelentősen csökkennek az adott termék előállítási költségei.

Ágnes a videóban megemlíti továbbá, hogy a vállalatra alacsony fluktuáció jellemző; vannak olyan kollégák, akik már több mint 20 éve erősítik a csapatot, de természetesen nagyon tehetséges, szorgalmas és lojális új munkatársak is dolgoznak mind a mérnöki irodában, mind pedig az üzemben.

Mindent egybevetve tehát, a Big-Box Kft. munkásságára a kimagasló ügyfélkiszolgálás mellett folyamatos fejlődés jellemző. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Üzem és iroda

2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Asbóth Oszkár utca 6, 11-es csarnok

Központi emailcím

info@big-box.hu

Telefonszám

06 30 378 5383