Bemutatkozás

Cégünket 1993-ban alapították. Megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy a lemezalkatrész-gyártásában, ill. elektronikai és világítástechnikai ipar által használt műszerdobozok és rack szekrények tervezésében és gyártásában a legkényesebb megrendelői igényeket is ki tudjuk elégíteni. A cég 100%-ban magyar tulajdonban van.

Korszerű gépparkkal rendelkezünk, amelyet folyamatosan fejlesztünk, a modern lemezmegmunkálás technológiai követelményeinknek megfelelően. Egyedi termékeket, kis és nagy darabszámú sorozatgyártást is vállalunk. CNC kivágó és hajlító gépeink acél, rozsdamentes acél, réz és alumínium lemez feldolgozására is alkalmasak 5 mm vastagságig. (hivatkozás a lenti táblázatra). Vevőink komplexebb kiszolgálása érdekében új technológiákat is bevezettünk: AVI és CO 2 huzalelektródás ívhegesztést, és porszórással (szinterezéssel) történő felületkezelést.

Erősségünk a minőség, a szállítási pontosság és a rugalmasság. Elkötelezett, a cégnél hosszú ideje dolgozó munkatársaink segítik vevőinket tanácsaikkal. Kipróbált kooperációs partnereink segítségével meg tudjuk oldani a profilunktól némileg eltérő (feliratozás szitázással, lézerstancolás, stb.) feladatokat. Célunk, hogy megrendelőinket hozzásegítsük a lehető legszakszerűbb, leggazdaságosabb megoldáshoz. Igény szerint kiszállítjuk a legyártott alkatrészeket.

A minőségi munkavégzés iránti elkötelezettség jegyében cégünk 2019-ben megszerezte az ISO 9001:2015 szerinti tanúsítást.

2019-ben elnyertük a BCP KIEMELKEDŐEN MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS  címét.

Tisztelettel: Sosna Ágnes Ügyvezető

    

Telephelyünk

1173 Budapest, Összekötő út 1., Mesterek Háza telephelyen. Fekvése kedvező, közel az M0-hoz, a vidékiek számára is könnyen megközelíthető

Gépparkunk

  • AMADA EUROPE 245 és 2510 CNC lemezmegmunkáló központok (perforálás, vágás, stancolás, acél, alumínium, réz anyagokból 5 mm vastagságig – táblázatra hivatkozás)
  • GASPARINI XB 50 2000 és RICO PRCN 2570 2500 mm CNC élhajlítógépek (lemez hajlítás 3 mm vastagságig)
  • PEMSERTER SERIES 4 kötőelem besajtoló gépek (távtartó, anya és csavar besajtolás)
  • OL3-1250 mm-es gépi lemezolló (egyedi vágások, lemezmegmunkálás)
    1,5t – 25t excenter és 2,5 – 10 t hidraulikus présgépek (finom présmunkák)
  • Fúró, menetelő gépek (összeszerelés, menet kialakítás)
  • Ponthegesztőgépek (egyedi ponthegesztések, összeállítás, szerelés, kötőelemek ponthegesztése)

Anyagmegmunkálási méretek

anyag vastagság mm-ben
CNC kivágás acél 3 – 5 2500 mm-ig
rozsdamentes acél 0,5 – 1
horganyzott lemez 0,5 – 3
alumínium 0,8 – 5
réz 0,8 – 4
hajlítás acél,
horganyzott rozsdamentes acél,
alumínium,
réz
2
3 1000 mm-ig